Александар Сариевски - Сокол Пие Вода На Вардарот


 • Singer: Александар Сариевски
 • Title: Сокол Пие Вода На Вардарот
 • Genre: Folk, World, & Country
 • Label: PGP RTB ‎– HK 10459
  Type: Cassette, Album
  Country: Yugoslavia
  Date of released: 1980
  Category: Folk, World, & Country
  Style: Folk
 • Format: MP3 FLAC TTA AA AUD MMF MOD DTS VOC
 • Size RAR MP3: 1853 mb
 • Size RAR FLAC: 1305 mb
 • Rating: 3.5/5
 • Votes: 504
Александар Сариевски - Сокол Пие Вода На Вардарот

Tracklist Hide Credits

A1 Сокол Пие Вода На Вардарот 3:48
A2 Oри Недо, Еј, Бела Недо
Written-By – А. Сариевски*
2:38
A3 Кодам Кодам Стара Ле Мајко 3:26
A4 Решил Чичо Да Се Жени 4:23
A5 Крај Моречо Шир Широко
Written-By – Г. Димчевски*
1:57
A6 Како Што Е Таа Чаша 3:15
B1 Зајко Кокорајко
Written-By – Тодор Бошков*
4:06
B2 Ој, Јано, Јано 3:23
B3 Огин Го Гори Брезово 3:10
B4 Еленко Моме Мори Убава
Written-By – Таки Хрисик*
5:34
B5 Каде Си Тргнала Кито 3:52

Companies, etc.

 • Printed By – GIP "Beograd"

Credits

 • Arranged By – Горги Димчевски*
 • Backing Band – Групата Лира*
 • Engineer – Јордан Цаневски*
 • Orchestra – Оркестарот На Горги Димчевски*
 • Photography By – Зоран Петровски*

Other versions

Category Artist Title (Format) Label Category Country Year
LP 1544, ЛП 1544 Александар Сариевски* Сокол Пие Вода На Вардарот ‎(LP, Album) PGP RTB, PGP RTB LP 1544, ЛП 1544 Yugoslavia 1980


Related music albums: